Aanbieding plaatsen  

Lijst  Raster  Kalender  Kaart 

  1. Montafon I Panorama vlucht
    Bestseller

    Vlieg met ons in tandem vanuit de bergen in het Montafon en geniet van het fantastische panorama. Er is geen voorkennis vereist. Gewoon aanmelden vandaag en vliegen mee. 

    We vliegen met de ski's het hele jaar door, zelfs in de winter.

       
    vanaf
    € 210,00
    (19)
    Details
  2. Montafon I Cross Country vlucht
    Bestseller

    CROSS COUNTRY: de eerste klasse van thermisch vliegen. We vliegen voor een langere periode van tijd en overwinnen van een grotere hoogte en afstand.

       
    € 380,00
    Details
  3. Montafon | Klassieke vlucht
    Bestseller

    Vlieg met ons in tandem vanuit de bergen in het Montafon en geniet van het fantastische panorama. Er is geen voorkennis vereist. Gewoon aanmelden vandaag en vliegen mee. Vooraf geboekte vluchten hebben de voorkeur van ons. We vliegen met de ski's het hele jaar door, zelfs in de winter.

       
    vanaf
    € 190,00
    (10)
    Details
  4. Montafon I 3 BEGE VLUCHT

    3-berg vlucht: U maakt 2-3 tandemvluchten in een dag,Wij zullen de vluchten met u afstemmen, afhankelijk van de loop van de dag en uw wensen. In de ochtend om 8:30 komen we voor de eerste keer en beginnen met een klassieke FLUG om u dichter bij paragliding.

       
    € 420,00
    (1)
    Details
  5. Montafon | Thermen vlucht

    De Opperste discipline van paragliding! Een thermische vlucht is een bijzondere ervaring. Want hier zijn we op zoek naar upwinden waarin we blijven schroeven up, zodat u genieten van de vlucht langer.Afhankelijk van de wind verhouding, u genieten van 30-45 minuten in de lucht.

       
    vanaf
    € 290,00
    (2)
    Details
  6. Montafon I VIP ZONSOPGANG

    Zonsopgang Paraglider tandemvlucht: ZATERDAG de eerste op de berg-een ervaring van een bijzondere soort! Vroeg in de ochtend, 7:20 nog voor de officiële ski-operatie begint, dit avontuur begint, uitsluitend voor vroege vogels.

         
    vanaf
    € 255,00
    Details

Lijst  Raster  Kalender  Kaart